Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:09 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Chițac, apel către constănțeni „Vă rog să nu vă încredeți isteriilor apărute din senin, să vă informați cât de des puteți din surse oficiale“

ro

10 Mar, 2022 10:49 2885 Marime text
Vergil Chițac, Sursa foto: ZIUA de Constanța
Primarul Vergil Chițac a făcut un apel către constănțeni, unde îi îndeamnă la calm și luciditate. 


În aceste momente, un guvern slăbit și o societate dezbinată sunt căutate cu disperare de Rusia și prietenii ei din politica și presa românească (care, din păcate, nu sunt deloc puțini).


Mesajul integral al primarului Chițac: 

 

Stimați constănțeni, stimați români, fac apel la calm și la luciditate. La doi pași de noi se poartă un război în care, indirect, suntem implicați alături de toată lumea occidentală.



Asta ne face vulnerabili în fața unor atacuri mediatice și încercări de manipulare în masă venite de la Răsărit, care au rolul de a induce panică și de a destabiliza țara. În aceste momente, un guvern slăbit și o societate dezbinată sunt căutate cu disperare de Rusia și prietenii ei din politica și presa românească (care, din păcate, nu sunt deloc puțini).


De aceea, vă rog să nu vă încredeți isteriilor apărute din senin, să vă informați cât de des puteți din surse oficiale și cât mai diversificate și să încercați, pe cât posibil, să verificați orice zvon alarmant înainte de a vă panica.


Nu trăim cele mai limpezi vremuri, dar cu rațiune, răbdare și o înțelegere deplină a situației vom reuși să traversăm și acest obstacol pe care nimeni nu și l-a mai închipuit posibil în anul 2022. Odată depășită și această criză, vom putea spune că am ieșit din ultimii doi ani mai puternici și mai înțelepți decât am fost vreodată.

Vă mulțumesc., scrie Primarul Chițac pe pagina de socializare. 


Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii