Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Chițac, anunț pentru constănțeni. Vizat Programul Rabla local

ro

22 Apr, 2023 09:44 1286 Marime text
foto: Facebook/ Vergil Chițac
Prin intermediul unei postări de pe pagina de socializare, primarul Chițac îi anunță pe constănțeni că a depus cererea de finanțare pentru casarea a 5000 de autovehicule în programul Rabla Local.

Imediat ce AFM va anunța sesiunea de înscriere pentru beneficiarii persoane fizice, vom îndruma constănțenii să se înscrie în program pe site-ul AFM, iar ulterior vom începe procedura necesară încheierii contractului de finanțare cu fiecare persoană în parte., se arată în conținutul postării.


Iată postarea de pe pagina de socializare primarului Chițac:


Programul Rabla local. Am depus cererea de finanțare pentru casarea a 5000 de autovehicule

Contrar ideilor false pe care unii se chinuie cu orice preț să le propage pe plan local, în această dimineață municipiul Constanța a depus cererea de finanțare pentru casarea a 5000 de autovehicule în programul Rabla Local derulat de Administrația Fondului pentru Mediu (AFM). Iar banii îi vom primi, sunt garantați, având în vedere că avem numărul de ordine 14, iar atribuirea se face pe sistemul „primul venit, primul servit”.

Așadar, avem 12 milioane de lei finanțare nerambursabilă, la care adăugăm încă 3 milioane de la bugetul local. Un total de 15 milioane de lei, destinat radierii și casării a 5000 de autovehicule, pentru care proprietarii vor primi în cont câte 3000 lei.


Imediat ce AFM va anunța sesiunea de înscriere pentru beneficiarii persoane fizice, vom îndruma constănțenii să se înscrie în program pe site-ul AFM, iar ulterior vom începe procedura necesară încheierii contractului de finanțare cu fiecare persoană în parte. După semnarea contractului, proprietarii vor preda autovehiculul la colectorii autorizați conform legii, apoi îl vor radia din circulație și din rolul fiscal. La final, vor primi cei 3000 lei., a transmis Primarul Chițac. 


 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii