Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:04 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria vrea să facă un festival pentru copii și tineret. Ce buget alocă?

ro

26 Aug, 2022 16:11 1094 Marime text
  • Juriul va fi format din 100 de elevi ai școlilor și liceelor din Constanța. 

Primaria Constanța cumpără Servicii pentru organizarea „Festivalul Internaţional al Filmului pentru Copii şi Tineret WonderFest".

Potrivit documentului pe care îl regăsiți în secțiunea Documente, valoarea estimata 450.000 de lei, fără TVA.

Termenul limită de depunere a ofertelor este până la 02.09.2022, ora 11:00. Criteriul de atribuire este este  „prețul cel mai scăzut“. 

Interesant este că juriul va fi format din 100 de elevi ai școlilor și liceelor din Constanța. 

„Orice persoană interesată să participe la procedura are dreptul de a solicita clarificări sau informații suplimentare referitoare la documentația de atribuire pe adresa de e-mail achizitiipublice@primaria-constanta.ro .

Autoritatea contractanta are obligația de a răspunde oricărei solicitări de clarificări privind condițiile de participare la ”procedura proprie” în termen de 2 zile de la primirea acesteia pe site-ul Primariei municipiului Constanța www.primaria-constanta.ro. In cazul solicitărilor primite cu mai puțin de 3 zile înainte de termenul limită stabilit pentru depunerea ofertelor, autoritatea contractantă răspunde în măsura în care acest lucru este posibil.

Ofertele vor fi transmise prin postă sau depuse direct, la adresa autorității contractante din Bd-ul. Tomis nr. 51, camera 18 (Serviciul Registratura Electronica si Management Documente)“, spun cei de la Primăria Municipiului Constanța. 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii