Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria va organiza mai multe licitaţii în vederea achiziţiei de servicii pentru acest obiectiv Se pregăteşte deschiderea adăpostului pentru câinii fără stăpân din municipiul Constanţa

ro

06 Apr, 2018 00:00 2344 Marime text
Primăria Municipiului Constanţa consultă piaţa cu privire la achiziţia „Serviciului de ridicare, transport şi neutralizare deşeuri de origine animală din adăpostul public pentru câini fără stăpân din municipiul Constanţa“. Se vor urmări următoarele aspecte: preţ unitar, fără TVA/kilogram; vor fi specificate elementele de cost al preţului unitar, respectiv cheltuieli legate de manoperă, materiale, transport, utilaje, precum şi toate taxele legale aferente.
 
Data-limită de transmitere a propunerilor este 11.04.2018, iar data-limită de transmitere a consultării este 13.04.2018. Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite oferta de preţ în vederea determinării valorii estimate. Propunerile vor fi trimise la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, Direcţia Gestionare Servicii Publice, din strada Ștefan Mihăileanu nr. 10, Constanţa.
 

Se caută veterinari de liberă practică

 
Cea de-a doua consultare de piaţă vizează achiziţia de „Servicii veterinare cu medici de liberă practică“. Aspectele supuse consultării în vederea elaborării caietului de sarcini şi a estimării valorice: examinarea medicală a câinilor la intrarea în adăpost şi efectuarea tratamentelor obligatorii (vaccinare antirabică, deparazitări interne şi externe, aplicarea mijlocului de identificare obligatoriu agreat de beneficiar - microcip); examinarea medicală zilnică a câinilor din adăpost şi efectuarea tratamentelor acolo unde se impune (şapte zile pe săptămână); sterilizarea câinilor ce urmează a fi revendicaţi/adoptaţi - ovarohisterectomie pentru femele şi orhidectomie bilaterală la mascul; examinarea câinilor la ieşire din adăpost; introducere date în RECS şi completare şi eliberare carnete de sănătate cu toate operaţiunile efectuate pe durata cazării în adăpost a câinelui; eutanasierea câinilor al căror termen legal de şedere în adăpost a fost depăşit şi a câinilor care au fost diagnosticaţi cu boli incurabile, conform Hotărârii nr. 24/3.12.2011 a Colegiului Medicilor Veterinari.
 
Câinii bolnavi incurabil sunt eutanasiaţi în termen de 48 de ore de la stabilirea diagnosticului, daca nu sunt adoptaţi / revendicaţi în această perioadă. Asistenţa medical-veterinară va fi asigurată în permanenţă opt ore pe zi, în fiecare zi lucrătoare, iar în zilele de sâmbătă şi duminică se vor efectua doar examinările medicale zilnice.
 
Toate medicamentele, materialele sanitare, resursa umană vor fi asigurate de cabinetul medical veterinar, în incinta cabinetului şi blocului operator al adăpostului pentru câinii fără stăpân din municipiul Constanţa.
 
Data-limită de transmitere a propunerilor este 11.04.2018, iar data-limită de transmitere a consultării este 13.04.2018. Propunerile vor fi trimise la adresa de email cristina.itoafa@primaria-constanta.ro, la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, Direcţia Gestionare Servicii Publice, din strada Ștefan Mihăileanu nr. 10, Constanţa.
 
 
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii