Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:48 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria pregătește un audit tehnico-economic pentru activitatea CT BUS SA

ro

18 Mar, 2020 00:00 1906 Marime text

Primăria municipiului Constanța consultă piața privind inițierea unei proceduri de achiziție a serviciului de audit tehnico-economic privind activitatea CT BUS SA, pentru perioada 1 noiembrie 2019 – 31 decembrie 2019, în conformitate cu prevederile Contractului de delegare a gestiunii serviciului public de transport local de persoane prin concesiune în municipiul Constanța cu scopul de a evita supracompensarea cheltuielilor operatorului de transport.


Ca urmare a serviciilor de audit tehnico-economic, Prestatorul va pune la dispoziția autorității contractante, raportul de audit tehnico-economic în care va evidenția verificările efectuate și diferențele constatate și va certifica situația cheltuielilor și veniturilor operatorului în legătură cu furnizarea serviciului de transport public local de persoane.


Elaborarea raportului de audit tehnico-economic care să cuprindă cele de mai sus și în plus: identificarea
deficiențelor/neconformităților de funcționalitate/evidență internă și operare și propunerea de măsuri de remediere; propunere de ajustare sau modificare a procedurilor actuale; recomandări pentru imbunătățirea activităților tehnico-economice și înregistrărilor contabile.


Data limită transmitere propuneri este 23.03.2020 iar data limită consultare - 25.03.2020 Modalitate desfășurare: Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite oferta de preț atât la sediul nostru din Str. Mihăileanu, nr. 10 , dar și pe email : elena.nancu@primaria-constanta.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii