Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:25 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Municipiului Constanța participă la Expo Real Munchen (galerie foto)

ro

07 Oct, 2019 14:27 1875 Marime text

Primăria Municipiului Constanța, prezentă și anul acesta  la Expo Real Munchen, cea  mai mare expoziție europeană pentru proiecte imobiliare și investiții la nivel internațional. 

Alături de Compania Națională Administrația Porturilor Maritime S.A. Constanța, la  standul comun oraș-port, cele două instituții prezintă potențialilor investitori un concept unitar în ceea ce privește profilul competitiv al municipiului Constanța. Oportunitățile  de investiții din orașul nostru le sunt prezentate celor interesați, în urma rezultatelor studiilor realizate de experții Băncii Mondiale în baza acordului de Asistență Tehnică încheiat în anul 2017.

Prin participarea la această expoziție care reunește peste 2.000 de companii și instituții din toată Europa, Constanța intră astfel în contact direct cu potențialii  investitori interesați în dezvoltarea unor proiecte de succes.  Cea de-a 21 ediție a Expo Real de la Munchen, Germania,  se desfășoară de astăzi până miercuri și reunește expozanți din mediul public și privat din întreaga Europă. Standul României este organizat de Camera de Comerț și Industrie Româno- Germană
 
Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii