Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:40 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Municipiului Constanța a semnat un contract pentru promovarea online a instituției (document)

ro

25 Oct, 2019 16:16 1945 Marime text
Primăria Municipiului Constanța a semnat contractul de prestări servicii privind serviciul de promovare online a Primăriei. Societatea care se va ocupa de promovarea instituției este SC W3 Marketing Technology SRL. Valoarea contractului este de 102.000 lei, fără TVA.

Despre SC W3 Marketing Technology SRL

SC W3 Marketing Technology SRL a fost înfiinţată în 2012, are sediul social pe strada Mircea cel Bătrân şi un capital social subscris de 10.000 de lei. Asociat unic şi administrator al firmei este Mihai Cristian Bocai. Domeniul de activitate al societăţii vizează activităţi ale agenţiilor de publicitate. Asociatul firmei, Mihai Cristian Bocai, este, alături de Dorina Maxim şi Daniela Alexa, fondator al Asociaţiei „Descoperă Constanţa“.

Totodată, Mihai Cristian Bocai, fost angajat al IBM pentru Europa de Est, mai deţine şi Evonomix, companie specializată în marketing şi tehnologie, branding digital, comerţ electronic şi trade marketing.

Firma a mai câștigat un contract cu primăria în anii trecuți. Municipalitatea a încheiat, pe 12.06.2017, contractul cu numărul 74992 - de prestări servicii privind achiziţia serviciului ce vizează conştientizarea populaţiei cu privire la prevederile legale în vigoare vizând spaţiile verzi publice urbane - cu SC W3 Marketing Technology SRL.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii