Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:21 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Municipiului Constanța a reluat săptămâna aceasta acțiunile de deratizare

ro

23 Feb, 2023 13:45 946 Marime text
Sursa foto: Primăria ConstanțaPentru protejarea sănătății constănțenilor, conservării şi protecţiei mediului înconjurător, Primăria Municipiului Constanța a reluat săptămâna aceasta acțiunile de deratizare.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Constanța, până la sfârșitul săptămânii se amplasează momeli pentru rozătoare în locuri cât mai puțin accesibile populației. Acestea conțin substanțe raticide anticoagulante biodegradabile și sunt protejate în stații de intoxicare marcate și inscripționate corespunzător.

Momelile sunt amplasate în toate zonele orașului, inclusiv în parcuri, promenade, scuaruri și platforme de deșeuri.

„Rugăm constănțenii să respecte în totalitate inscripțiile existente pe stațiile de intoxicare pe care le reperează în parcuri sau zone verzi. Se interzice ridicarea momelilor de la locurile în care au fost amplasate, pentru preîntâmpinarea eventualelor accidente!

Totodată, atenționăm persoanele juridice și fizice din municipiu că au obligația să efectueze deratizarea imobilelor, incintelor și gospodăriilor pe care le dețin, folosind numai substanțele aprobate de Ministerul Sănătății și prestatorii autorizați, concomitent cu acțiunile Primăriei, precum și ori de câte ori este necesar“ - au mai precizta reprezentanții Primăriei Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii