Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:33 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Medgidia 23 de proiecte de hotărâre – aprobate în ședința ordinară a lunii mai

ro

26 May, 2023 13:56 1071 Marime text
Joi, 25 mai 2023, la  Primăria Medgidia a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local Municipal. Pe ordinea de zi au fost înscrise 23 de proiecte de hotărâre, care au fost admise în totalitate, întrunind cvorumul necesar.

Potrivit unuic omunicat al Primăriei Medgidia, la primul punct s-a aprobat proiectul de hotărâre privind aprobarea contului anual de execuție al bugetului propriu al municipiului Medgidia și al bugetelor instituțiilor finanțate din venituri proprii și subvenții, precum și a situațiilor financiare, inclusiv anexele la acestea, la 31.12.2022 iar la punctul următor s-a admis proiectul privind aprobarea contului de execuție al bugetului propriu al municipiului Medgidia și al bugetelor instituțiilor finanțate din venituri proprii și subvenții, precum și a situațiilor financiare, la 31.03.2023.

De asemenea, au fost aprobate proiectul de hotărâre în vederea contractării unui împrumut în valoare de 4.000.000 lei, în conformitate cu prevederile art. 1 din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 24/2023 privind unele măsuri fiscal-bugetare destinate acordării unor împrumuturi din Trezoreria Statului, respectiv proiectul de hotărâre privind aprobarea contractării unui împrumut intern în valoare de 10.000.000 lei în vederea cofinanțării unor proiecte de interes pentru municipalitate.

Un alt proiect admis a fost referitor la delegarea dreptului de depunere a Cererii de finanțare a proiectului ,,Dotarea cu microbuze electrice pentru elevi a unităților de învățământ preuniversitar care funcționează în localitățile eligibile pe raza Județului Constanța Componenta C15: Educație, Investiția 10: „Dezvoltarea rețelei de școli verzi și achiziționarea de microbuze verzi”, finanțat din bugetul Ministerului Educației, prin Programul Național de Redresare și Reziliență de către UAT Județul Constanța, Consiliul Județean Constanța.

În ședința lunii mai s-a aprobat vânzarea prin licitație publică a mai multor imobile terenuri situate în municipiul Medgidia, precum și suplimentarea numărului de burse pentru anul școlar 2022-2023, care se vor acorda elevilor din unitățile de învățământ din localitate.
Ultimul proiect înscris pe ordinea de zi a fost referitor la declararea ca bunuri de uz și interes public local a unor bunuri imobile, în scopul alimentării cu energie electrică a loturilor de teren din zonă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii