Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:54 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Mangalia organizează, pe 1 Iunie, „Carnavalul copiilor“ Cristian Radu - „Ne dorim ca cei mici să se bucure din plin de întreaga manifestare care le este dedicată“

ro

28 May, 2014 00:00 3244 Marime text
„Carnavalul copiilor“ devine deja o tradiție la Mangalia, şi anul acesta evenimentul, ajuns la cea de-a doua ediţie, propunându-şi să marcheze Ziua Internațională a Copilului. Acțiunile vor debuta la ora 9.30, atunci când preșcolarii și școlarii participanți la eveniment, însoțiți de cadrele didactice, vor porni din Piața Sud şi din sensul giratoriu al orașului într-o amplă defilare pe străzile Mangaliei, până în Piața Republicii. Aici, copiii își vor prezenta costumele și vor fi premiați. De asemenea, toți cei  3.000 de copiii participanți la paradă vor primi, din partea Primăriei, pachete cu dulciuri.
Evenimentul este organizat de Primăria și Consiliul Local Mangalia, împreună cu instituțiile de învățământ din localitate. „Principalul obiectiv al acestui carnaval este de a oferi o zi minunată copiilor din Mangalia. Ne dorim ca cei mici să se bucure din plin de întreaga manifestare care le este dedicată“, a declarat edilul orașului, Cristian Radu. 
Ampla manifestare va continua cu un concert susținut de Simona Nae, în Portul Turistic, începând cu ora 13.00. Pe scenă vor mai urca și Ravi, trupele Maxim și Lollypop Girls, ansamblul vocal „Armonia“ și Salsa mi vida. Atmosfera va fi întreținută și de clovnii prezenți la eveniment pentru a-i distra pe cei mici și pentru a le oferi bomboane și baloane colorate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii