Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:34 25 06 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Cumpăna organizează Festivalul-Concurs pentru Tineri Interpreți „Dor de Cânt Românesc”

ro

25 May, 2022 00:00 793 Marime text
  • Evenimentul are loc pe 1 și 2 iunie, începând cu ora 12:00
 
Primăria Cumpăna anunță organizarea unui nou eveniment drag locuitorilor din comună și nu numai. Este vorba de Festivalul-Concurs pentru Tineri Interpreți „Dor de Cânt Românesc”, care se va desfășura la începutul lunii iunie.
 
„Dragi iubitori de folclor autentic,
 
Festivalul-Concurs pentru Tineri Interpreți „Dor de Cânt Românesc” își deschide din nou porțile, la început de lună iunie, pentru cea de-a XV-a ediție!
 
Pe scena Casei de Cultură din Cumpăna vor intra în concurs 33 de participanți cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani, din toate zonele țării, pe care vă așteptăm în număr cât mai mare să îi susțineți!
 
De asemenea, Primăria și Consiliul Local al comunei Cumpăna, organizatorii evenimentului, au pregătit pentru dumneavoastră recitaluri de excepție ale artiștilor consacrați Andreea Haisan, Zorina Balan, Raluca Diaconu, Daniel Pop, Ștefania Luzinschi și Gabriel Treteag, câștigătorul ediției cu numărul XIV a festivalului.
 
Acompaniază Orchestra Ansamblul Folcloric Profesionist „Brâulețul”, dirijor Cristian Obrejan.
 
Evenimentul este prezentat de Raluca Diaconu și Ionut Dulgheriu!
 
Vă așteptăm în număr cât mai mare la Cumpăna, pe 1 și 2 iunie - în cele două zile de festival, începând cu ora 12:00, pentru a vă hrăni sufletul de român și a păstra vie zestrea neamului nostru!”, au transmis reprezentanții Primăriei Cumpăna.

 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Primăria Cumpăna organizează sărbătoarea - „Conviețuire interetnică pe plaiuri dobrogene”

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii