Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:25 16 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa vrea să evalueze maşinile abandonate pe domeniul public (document)

ro

24 Mar, 2017 00:00 1664 Marime text
Primăria Constanţa consultă piaţa în vederea achiziţiei serviciului de evaluare a maşinilor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparţinând domeniului public sau privat al statului ori al unităţilor administrativ-teritoriale. Criterii de adjudecare: atribuirea contractului de evaluare se va face pe baza criteriului „preţul cel mai scăzut“, conform caietului de sarcini (vezi secţiunea „Documente“), cerinţele impuse prin caietul de sarcini şi prezentul anunţ fiind considerate cerinţe minimale şi obligatorii pe care trebuie sa le îndeplinească oferta.
 
Modalitatea de desfăşurare: ofertele vor fi transmise până la data de 28.03.2017, ora 14.00, în original, la adresa Primăria Municipiului Constanţa din bulevardul Tomis nr. 51 sau pe adresa de e-mail cristina.dragomir@primăria-constanta.ro.
 
Vă reamintim că 2017 a venit cu noutăţi şi pentru şoferii care parchează în loc nepermis. Maşinile pot fi ridicate din nou după ce măsura a fost suspendată timp de peste un an. Una dintre noutăţi este că Poliţia Rutieră va lua decizia.
 
Primăria Constanţa urmează să concesioneze serviciul de ridicare a maşinilor unei firme private, pentru că nu are fondurile necesare pentru a cumpăra utilaje. Constanţa are în continuare probleme în a asigura locuri de parcare, cu toate că numărul acestora s-a dublat, în ultimii ani. Cele mai mari probleme sunt pe timp de vară, când turiştii, dar şi localnicii, cu greu pot găsi un loc de parcare.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Gigi 24 Mar, 2017 06:22 In Palazu când se asfaltează?