Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:35 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța, undă verde pentru un spațiu comericial Margona MTC SRL, controlată de Constantin Goane, construiește în stațiunea Mamaia, zona Perla

ro

06 Mar, 2024 17:00 1057 Marime text
  • Investiția firmei Margona MTC SRL va fi realizată în stațiunea Mamaia, zona Perla, careul 3, lot 3.
  • Certificatul de urbanism nr. 588 este valabil 24 de luni. Margona MTC SRL este deținută de Constantin Goane.
  • De asemenea, Margona MTC administrează campingul Costa Village din Mamaia Sat, de lângă Promenada Năvodari.
 
Pe data de 5 martie 2024 Primăria Constanța a eliberat pentru societatea Margona MTC SRL un act de urbanism. Este vorba despre certificatul de urbanism nr. 588 care constă în „Construire spațiu comercial P+terasa circulabilă“.
 
Investiția va fi realizată în stațiunea Mamaia, zona Perla, careul 3, lot 3. Certificatul de urbanism nr. 588 este valabil 24 de luni.
 
Reamintim că în luna mai 2023, Primăria Constanța a lansat în consultare publică documentația privind elaborarea Plan Urbanistic de Detaliu - construire imobil parter, stațiunea Mamaia, zona Perla, careul 3, lot 3. Beneficiar este SC Margona MTC SRL iar elaborator este Proiect Company Construct SRL.
 
Terenul este situat în intravilanul municipiului Constanța, în stațiunea Mamaia, în zona Teatrului de Vară, zona Hotelului Perla, pe locul unde a funcționat Grădina de Vară a Teatrului de Vară, iar conform certificatului de urbanism mai sus menţionat, destinaţia terenului stabilită prin planurile de urbanism și amenajarea teritoriului aprobate cuprinde: hotel , extindere și supraetajare.
 
Activități admise: parcare, alimentație publică și comerț. Sunt interzise orice funcțiuni, clădiri și amenajări care produc agresarea peisajului, prin poluări sau diminuarea vegetației și distrugerea habitatului natural și contravin normelor de protecție stabilite pe plan național/local.
 
Proiectul s-a aflat în atenția Comisiei tehnice de urbanism și în anul 2022, deoarece investiția nu avea acces la drum public.
 
 

Despre Margona MTC SRL

 
 
Înființată în anul 2013, firma are sediul social pe strada Lucian Blaga, nr. 13C din Constanța și se ocupă de parcuri pentru rulote, campinguri și tabere. Asociat unic și administrator pe Constantin Goane. Firma deține 2 puncte de lucru în Năvodari.

Potrivit termene.ro, Constantin Goane mai este asociat în: NIM & CO Constanţa, Eliasanastasia SRL și eliana concept SRL.
Margona MTC administrează campingul Costa Village din Mamaia Sat, de lângă Promenada Năvodari. În anul fiscal 2022, societatea cu un singur asociat a raportat o cifră de afaceri de 152.579 lei și o pierdere de 270.230 lei.
 
Margona MTC administrează campingul Costa Village din Mamaia Sat, de lângă Promenada Năvodari.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite informații de pe termene.ro.
 
 
Citește și:
 
Primăria Constanța a lansat în consultare un Plan Urbanistic pentru un teren situat în stațiunea Mamaia, în zona Teatrului de Vară. Se dorește edificarea unui hotel! (DOCUMENT)

Planul Urbanistic de Detaliu pentru terenul din zona Perla-Mamaia aprobat în CLM. Se dorește edificarea unui restaurant! (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii