Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:03 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța Sensul giratoriu de la intersecția bulevardului Mamaia cu bulevardul Aurel Vlaicu, amenajat definitiv (FOTO)

ro

12 Oct, 2023 16:28 1061 Marime text
Sursă foto: Primăria Constanța
  • În urma monitorizării valorilor de trafic, sensul giratoriu construit provizoriu și-a dovedit eficiența și va fi amenajat definitiv, pentru a asigura fluidizarea traficului rutier și creșterea gradului de siguranță a conducătorilor auto.
 
În urma monitorizării valorilor de trafic, sensul giratoriu construit provizoriu și-a dovedit eficiența și va fi amenajat definitiv, pentru a asigura fluidizarea traficului rutier și creșterea gradului de siguranță a conducătorilor auto, transmite un comunicat din partea Primăriei Constanta.
 
Echipele Confort Urban continuă lucrările de reconfigurare a suprafeței carosabile. Potrivit proiectului, zonele cu spațiu verde vor fi extinse pe o suprafață de 2500 mp.
 
Reorganizarea zonei se va realiza cu păstrarea benzilor de circulație la dreapta (dinspre bulevardul Alexandru Lăpușneanu către Pescărie, dinspre Pescărie către stațiunea Mamaia și dinspre stațiunea Mamaia către bulevardul Aurel Vlaicu) pentru o fluență mai mare a circulației rutiere. 
 
Amenajarea rutieră este corelată cu resistematizarea intersecției bulevardelor Alexandru Lăpușneanu și Aurel Vlaicu și planul de mobilitate aferent proiectului de reabilitare a bulevardului Alexandru Lăpușneanu, a încheiat sursa citată. 


Citește și:
Afaceri Constanța: O firmă înființată anul acesta a câștigat contracte la Primăria Fântânele și Primăria Ion Corvin (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii