Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:01 21 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța Sancțiuni drastice pentru persoanele care aruncă deșeuri provenite din gospodărie pe domeniul public

ro

29 Aug, 2023 14:35 869 Marime text
Sursă foto: Primăria Constanța
  • Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală au surprins cu ajutorul camerelor de supraveghere o persoană care a aruncat deșeuri provenite din gospodărie pe domeniul public.
 
Sistemul de supraveghere al municipiului Constanța se dovedește a fi foarte eficient, transmite un comunicat din partea Primăriei Constanța.
 
Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală au surprins cu ajutorul camerelor de supraveghere o persoană care a aruncat deșeuri provenite din gospodărie pe domeniul public. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă de 10.000 lei.
 
În conformitate cu prevederile art. 30, alin. 4 din OUG 92/2021 modif. prin Legea 17/2023, persoanele fizice au obligația sa depună deșeurile provenite din gospodărie, pe tipuri, în sistemul de colectare separată a deșeurilor municipale gestionate de către operatorul autorizat.
 
Aruncarea gunoiului la întâmplare, pe domeniul public, duce la suportarea consecințelor.
 

„Pentru a evita aceste situații neplăcute, vă rugăm să nu mai aruncați gunoiul pe stradă și să nu mai depozitați sacii menajeri cu deșeuri pe domeniul public sau la colțurile străzilor
 
Vă reamintim că poliţiştii locali monitorizează în permanenţă întreg municipiul Constanţa şi manifestă toleranţă zero faţă de persoanele care încalcă prevederile legale
 
Apreciem spiritul civic de care dau dovadă cetăţenii şi îi rugăm să ne semnaleze în continuare orice fapte care contravin legislaţiei de mediu la numerele de telefon 0241.484.205 şi 0341/922 sau pe adresa de e-mail politia.locala@primaria-constanta.ro”, a încheiat sursa citată.Citește și:
Primăria Constanța: Rechizite gratuite pentru preșcolarii și elevii constănțeni (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii