Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:12 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța recondiționează jardinierele din oraș. Iată unde

ro

12 Oct, 2023 12:40 818 Marime text
Sursa foto: Primăria Constanța


 
  • Primăria Municipiului Constanța continuă lucrările edilitare atât de necesare pentru buna funcționare a orașului. În completarea proiectelor derulate cu fonduri europene, continuă lucrările de reabilitare a jardinierelor, zidurilor de susținere a spațiului verde, a scărilor și rampelor pentru persoanele cu dizabilități, platformelor și aleilor de acces către blocuri din diferite zone ale orașului.
 
Potrivit Primăriei Constanța, zilele acestea se recondiționează jardinierele din zona Icil, Trocadero și de pe strada Mircea cel Bătrân, între strada Cuza Vodă și strada Ștefan cel Mare.
 
Cea mai mare echipă de lucru a fost mobilizată de societatea contractată pentru reabilitarea jardinierelor, platformei și aleilor de acces de la Icil. Zidăria veche și elementele decorative sunt îndepărtate și înlocuite cu altele noi. Se montează cofraje în care se toarnă beton acolo unde este cazul, iar spațiile reconstruite se tencuiesc și se vopsesc sau decorează în așa fel încât zona să fie înfrumusețată”,potrivit sursei.

 
„Astfel de lucrări vor continua până când toate aceste amenajări, acum prăfuite și peste care se observă trecerea timpului, vor prinde culoare și vor înfrumuseța orașul”, precizează edilii.

 
Citește și
Document de urbanism pentru firma Clares SRL, care deține casa mortuară de pe strada Bărăganului
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii