Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:54 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța Cartierul Faleză Nord dispune de un container special pentru deșeurile voluminoase

ro

04 Jan, 2024 11:08 1630 Marime text




Sursa foto: Primăria Constanța


 
  • Săptămâna aceasta, constănțenii care locuiesc în cartierul Faleză Nord pot depune deșeurile voluminoase de care nu mai au nevoie - mobilier, canapele, saltele, uși, obiecte de uz sanitar, mochete, calorifere etc - în containerul special amplasat pe strada Pescarilor, bloc FZ 26, potrivit Primăriei Constanța.

„Bena se află lângă platformele pentru colectarea deșeurilor menajere”, precizează sursa.


Graficul de colectare a deșeurilor voluminoase poate fi consultat pe site-ul Primăriei Municipiului Constanța, la secțiunea „Mediu”.
În afara acestor bene amplasate temporar în toate cartierele orașului, constănțenii pot duce permanent deșeurile voluminoase la centrul de colectare situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr.290 A.    

„Facem apel către constănțeni să contribuie la păstrarea curățeniei în spațiile publice și să predea deșeurile voluminoase în punctele special amenajate. Depozitarea sau abandonarea pe domeniul public al municipiului Constanța a deșeurilor constituie contravenție și se sancționează conform normelor legale în vigoare”, mai punctează primăria.  

 
 Citește și
Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța a încheiat un contract de servicii de salubrizare pentru 2024. Detalii despre costuri și câștigătorul achiziției (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii