Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:56 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța Peste 100 de locuri de parcare sunt disponibile pe aleea Violetelor, în zona Pieței Obor (GALERIE FOTO)

ro

06 Jun, 2024 17:34 969 Marime text
Sursă foto: Primăria Constanța
 
  • Zona delimitată de strada București și strada Oborului a fost reconfigurată, resistematizarea acestei zone s-a făcut pe terenul vechii parcări asupra căruia nu s-a intervenit deloc în ultimii 20 de ani.

Zona delimitată de strada București și strada Oborului a fost reconfigurată, resistematizarea acestei zone s-a făcut pe terenul vechii parcări asupra căruia nu s-a intervenit deloc în ultimii 20 de ani. Numărul locurilor de parcare a fost suplimentat, în urma lucrărilor de reamenajare a suprafeței carosabile. Au fost amenajate 21 de noi locuri de parcare. Riveranii au la dispoziție 116 de locuri de parcare, dintre care 2 locuri sunt rezervate persoanelor cu dizabilități, iar 2 locuri sunt destinate motocicletelor, transmite un comunicat din partea Primăriei Constanța.

Echipele Confort Urban au executat lucrări de stabilizare a terenurilor, au fost montate bordurile care delimitează locurile de parcare, zona carosabilă a fost recondiționată prin turnarea unui nou strat de asfalt, iar la final au fost aplicate marcajele rutiere. S-au construit noi casete pentru spații verzi care au fost umplute cu pământ vegetal, unde vor fi plantați arbuști ornamentali.

Pentru fluidizarea circulației, au fost instituite sensuri unice la intrarea și ieșirea din parcare. Reorganizarea traficului rutier a fost necesară pentru a facilita accesul autovehiculelor în zonă.

„Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu afecteze fluenţa şi siguranţa circulaţiei”, a încheiat sursa citată.Citește și:
Constanța, sub cod galben de ploi și intensificări ale vântului!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii