Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:22 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța Persoană amendată după ce a aruncat din mașină ambalaje din hârtie şi carton pe domeniul public (FOTO)

ro

09 Aug, 2023 13:59 1131 Marime text
Sursă foto: Primăria Constanța
  • Ca urmare a apariţiei în spaţiul public a unor imagini cu o persoană care arunca de pe bancheta din spate a unui autoturism ambalaje din hârtie şi carton pe domeniul public, poliţiştii locali din Constanța s-au autosesizat.
 
Ca urmare a apariţiei în spaţiul public a unor imagini cu o persoană care arunca de pe bancheta din spate a unui autoturism ambalaje din hârtie şi carton pe domeniul public, poliţiştii locali din Constanța s-au autosesizat.

În urma activităţilor specifice desfăşurate, au identificat persoana vinovată de săvârşirea faptei contravenţionale prevăzute şi sancţionate de art. 6 pct. 2 din HCL nr. 77/2021, iar aceasta a fost sancţionată cu amendă în cuantum de 500 ron, transmite un comunicat din partea Primăriei Constanța.
 

„Vă reamintim că poliţiştii locali monitorizează în permanenţă întreg municipiul Constanţa şi manifestă toleranţă zero faţă de persoanele care încalcă prevederile legale
 
Apreciem spiritul civic de care dau dovadă cetăţenii şi îi rugăm să ne semnaleze în continuare orice fapte care contravin legislaţiei de mediu la numerele de telefon 0241.484.205 şi 0341/922 sau pe adresa de e-mail politia.locala@primaria-constanta.ro.
 
Precizăm că este foarte important să ne transmiteţi înregistrările video sau foto, pe e-mail, direct din dispozitivul cu care le-aţi efectuat, pentru a se stabili cu exactitate data şi ora săvârşirii faptelor contravenţionale”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Primăria Constanța: Noi locuri de parcare vor fi amenajate pe aleea Topolog (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii