Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:20 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța Pavilioanele pensionarilor sunt în reparație

ro

09 Oct, 2023 08:36 667 Marime text
Sursa foto: Primăria Constanța
 
  • În luna august a acestui an, Primăria Constanța, prin Confort Urban, a început lucrările de reparații a opt pavilioane destinate persoanelor vârstnice din oraș.
 
Conform Primăriei Municipiului Constanța, un număr de opt pavilioane au intrat în lucrările de raparații, începând cu luna august a acestui an.
Până acum, la trei dintre acestea, lucrările s-au finalizat, astfel încât pensionarii constănțeni se pot bucura de cele mai bune condiții. Este vorba despre cele de la Casa de Cultură, Tomis II și Poarta 6.

Lucrările continuă și la celelalte, dar se desfășoară etapizat, pentru ca seniorii să poată beneficia de continuitatea serviciilor în cadrul celorlalte pavilioane, mai precizează sursa menționată.

„Pavilioanele reprezintă un punct important pentru pensionari. Zeci de vârstnici le trec zilnic pragul pentru socializare, relaxare și pentru posibilitatea de a desfășura o mulțime de activități recreative, cu efecte pozitive asupra stării psihice a acestora”, încheie sursa citată.
 


Citește și
Moctezuma Consulting SRL a câștigat licitația pentru consultanță infrastructură de iluminat public în municipiul Constanța(DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii