Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:16 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța O poveste de adopție cu final fericit, la Adăpostul Public de Animale Abandonate

ro

27 Nov, 2023 15:38 767 Marime text

Sursa foto: Primăria Constanța



 
  • O cățelușă de patru luni, rezidentă a Adăpostului Public de Animale Abandonate Constanța, plină de viață, și-a găsit un cămin călduros și iubitor, datorită generozității unui tânăr constănțean. 
 

„Acesta a văzut-o pe Dixxie în timpul efectuării unei vizite la adăpostul municipalității, moment în care cățelușa i-a câștigat inima cu personalitatea sa jucăusă și afectuoasă. După ce a discutat cu îngrijitorii lui Dixxie și a aflat informații utile de la ei, acesta a simțit că ea este companionul perfect”, arată Primăria Constanța. 
 

„Este uimitor cum un suflet atât de mic poate aduce atâta fericire în viața unui om.Cu siguranță, Dixxie va avea o viață plină de iubire și aventuri alături de mine și de familia mea!”, a declarat adoptatorul. 

  
Această poveste de adopție demonstrează faptul că o comunitate unită poate face o diferență semnificativă în viețile animalelor fără stăpân.
 

„Încurajăm pe toți cei interesați să ia în considerare adopția atunci când vine vorba de a adăuga un nou membru în familie.  Ca ea mai sunt alte 350 de suflete care au nevoie de un cămin. Vă invităm și pe dumneavoastră să ne vizitați și poate plecați acasă cu un nou membru al familiei”, transmite un comunicat al Primăriei Constanța.  
  

Fiecare adopție reprezintă o șansă nouă pentru ca un animal să aibă o viață plină de iubire și grijă. 
 
Adăpostul  Public de Animale Abandonate Constanța este situat pe strada Câmpul cu Flori nr.11 (fostă Vârful cu Dor nr.5) poate fi vizitat după următorul program: Luni, Marți, Miercuri, Vineri între orele: 10:00- 14:00; Joi 09:30 – 17:30. 
 
Mai multe detalii puteți obține de la personalul de specialitate, la numărul de telefon: 0733045213. 
 
 Citește și
Adoptă un câine, salvează o viață – adopția, o alegere empatică, cu multiple beneficii (GALERIE FOTO)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii