Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:22 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța mută lucrările de reabilitare a carosabilului noaptea

ro

23 Jun, 2021 13:27 2190 Marime text
  • Pentru ca traficul rutier intens din timpul zilei să nu fie afectat, Primăria Constanța a decis mutarea lucrărilor asupra părții carosabile în timpul nopții.

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, desfășoară în această perioadă lucrări de reabilitare a carosabilului în mai multe zone din oraș.

Astfel, joi și vineri, între orele 19:00 - 07:00, pe strada Traian, tronsonul cuprins între Termele Romane și Vasile Alecsandri, echipele administratorului drumului public vor acționa asupra părții carosabile: în prima noapte se va turna binder, primul strat de asfalt, iar în cea de a doua, stratul de uzură.

Tot joi și vineri, în același interval orar, 19:00-07:00, echipele Confort Urban vor acționa și pe strada Ion Rațiu. Se frezează carosabilul în vederea asfaltării.

Circulația rutieră va fi restricționată total în timpul desfășurării lucrărilor în zona Tribunalului din Constanța, iar pe strada Ion Rațiu se va desfășura cu restricții, pe câte un sens de mers, în funcție de intervenția utilajelor.

Decizia de se lucra noaptea vine pentru ca traficul rutier intens din timpul zilei să nu fie afectat, transmite Primăria Constanța.


„Rugăm constănțenii care locuiesc sau tranzitează aceste zone să nu își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

Vă cerem scuze pentru disconfortul produs de execuția acestor lucrări și, pentru evitarea oricărui incident, recomandăm participanților la trafic să circule cu atenție pe parcursul derulării acțiunilor de reabilitare a carosabilului”, mai transmit reprezentanții Primăriei.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii