Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:44 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța Încep lucrările de asfaltare la Casa de Cultură. Iată ce restricții de circulație (FOTO)

ro

13 Oct, 2023 13:32 1030 Marime text
Sursă foto: Primăria Constanța
  • Începând din această dimineață, lucrările de asfaltare s-au mutat din intersecția Trocadero la Casa de Cultură, motiv pentru care până joi, 19 octombrie 2023, ora 12:00, vor fi instituite mai multe tipuri de restricții.
 
Începând din această dimineață, lucrările de asfaltare s-au mutat din intersecția Trocadero la Casa de Cultură, motiv pentru care până joi, 19 octombrie 2023, ora 12:00, vor fi instituite mai multe tipuri de restricții, transmite un comunicat din partea Primăriei Constanța.
 
Conducătorii auto care tranzitează intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu străzile I. G. Duca și I. L. Caragiale trebuie să știe că astăzi, sâmbătă și duminică este restricționat traficul pe strada I. G. Duca și strada I. L. Caragiale pe sensul de mers către strada Baba Novac, iar pe celălalt sens se circulă pe câte 2 benzi cu semaforizarea funcțională. De luni, 16 octombrie 2023, circulația se va desfășura pe sensul de mers către strada Baba Novac și se va restricționa sensul către bulevardul Ferdinand. Aceste restricții sunt impuse pentru asfaltarea alveolelor care facilitează accesul la dreapta în intersecție.
 
De marți, 17 octombrie 2023, pentru a nu îngreuna traficul pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu pe timpul zilei, lucrările se vor desfășura preponderent noaptea. Astfel, începând cu ora 21:00 se restricționează traficul pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu sensul către Gara CFR și se vor amenaja câte două benzi pe sensul către stațiunea Mamaia cu următoarele restricții: se va interzice accesul la stânga pe sensul de mers către stațiunea Mamaia, obligatoriu la dreapta pentru cei care  vin dinspre strada I. L. Caragiale, obligatoriu stânga/dreapta pentru cei care vin dinspre strada I. G. Duca.
 
Miercuri, 18.10.2023, pe timpul nopții, începând cu ora 21:00 se va circula pe sensul dinspre stațiunea Mamaia către Gara CFR pe câte două benzi și se va restricționa sensul de mers dinspre Gară către stațiunea Mamaia cu următoarele restricții: conducătorii care se deplasează către Gară vor avea accesul interzis la stânga, cei care vin dinspre strada I. L. Caragiale vor vira obligatoriu stânga/dreapta, iar conducătorii care vin dinspre strada I. G. Duca vor vira obligatoriu la dreapta.
 

„Vă cerem scuze pentru disconfortul creat și facem apel la șoferi să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor temporare de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări”, a încheiat sursa citată.     

 
 
Citește și:
Știri Constanța: Un nou pas în proiectul Policlinicii Municipale de Cardiologie și Oncologie Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii