Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:31 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța „Este interzisă amestecarea deșeurilor reciclabile cu cele reziduale!”

ro

11 Sep, 2023 15:11 873 Marime text
Sursă foto: Primăria Constanța
  • În cadrul operațiunii de monitorizare a platformelor de colectare deșeuri din zona asociațiilor de locatari, în data de 9 septembrie 2023, polițiștii locali au depistat o persoană de sex masculin ce a aruncat direct pe sol, în interiorul platformei de colectare, deșeuri de origine animală (o carcasă de oaie) amestecate cu ambalaje din hârtie și carton, precum și deșeuri vegetale, provenite din gospodăria proprie.
 
În cadrul operațiunii de monitorizare a platformelor de colectare deșeuri din zona asociațiilor de locatari, în data de 9 septembrie 2023, polițiștii locali au depistat o persoană de sex masculin ce a aruncat direct pe sol, în interiorul platformei de colectare, deșeuri de origine animală (o carcasă de oaie) amestecate cu ambalaje din hârtie și carton, precum și deșeuri vegetale, provenite din gospodăria proprie, transmite un comunicat din partea Primăriei Constanța.
 
Faptele săvârșite contravin prevederilor Ordonanței de Urgență 92/2021,  art. 30, alin. 4, motiv pentru care, persoana în cauză a fost sancționată cu amendă de 10.000 lei.
 
„Apreciem spiritul civic de care dau dovadă cetăţenii şi îi rugăm să ne semnaleze  orice fapte care contravin legislaţiei în vigoare la numerele de telefon 0241.484.205 şi 0341/922 sau pe adresa de e-mail politia.locala@primaria-constanta.ro”, a încheiat sursa citată.
 
 
 Citește și.
Justiție Constanța: Astăzi se judecă recursul în dosarul în care secretarul municipiului l-a chemat în judecată pe primarul Chițac
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Emanuel Macrou 13 Sep, 2023 19:41 Unde este DSP să dea amenzi pentru infecțiile ce au tupeul să se numească "PUBELE" ? La așa primar, așa oraș. RUȘINE!