Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța „Echipele acționează în permanență pentru a remedia toate problemele cauzate de vântul puternic” (galerie foto)

ro

04 Aug, 2019 20:05 1934 Marime text
Primăria Municipiului Constanța recomandă constănțenilor să evite zonele în care sunt copaci sau crengi căzute sau care riscă să se desprindă de pe trunchiurile copacilor. După furtuna de ieri seară, mai multe echipe acționează în permanență pentru a remedia toate problemele cauzate de vântul puternic - de la acoperișuri luate de vânt la semafoare care nu au mai funcționat.
 
Astfel, până în momentul de față au fost rezolvate toate sesizările privind acoperișurile de pe străzile Nehoiului, Traian, Soveja nr. 86 și sediul BCR din zona Gării CFR.  
 
De asemenea, s-a intervenit pentru tăierea și degajarea carosabilului sau aleilor de copacii sau crengile căzute de la intersecția străzilor Soveja cu Zburătorului, Ion Ursu cu Caraiman, Crișana cu Crizantemelor, Mircea cel Bătrân cu bulevardul Mamaia, Capidava cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu, pe strada Făt Frumos nr. 23, Șoseaua din Vii nr. 90b, bulevardul Tomis nr. 326, strada Pescarilor nr. 35, zona Institutului de Medicină Legală, strada Dionisie cel Mic nr. 44, strada Gheorghe Marinescu nr. 4, strada Mircea cel Bătrân - în zona Victoria, bulevardul Tomis bl. TAV5, strada Hatman Arbore, strada Mureșului nr 27, strada Caraiman nr 5 bl MG2, aleea Zmeurei nr 4, strada Despot Vodă nr. 18A, strada Theodor Burada nr 11, strada Adamclisi nr. 3 și 7, Vasile Pârvan nr. 22, strada Trandafirului nr. 2 LV5.
 
Au fost remediate și avariile sesizate la semafoarele de la intersecțiile: strada Theodor Burada cu bulevardul 1 Mai, bulevardul Alexandru Lăpușneanu cu strada I.L Caragiale și bulevardul Alexandru Lăpușneanu cu bulevardul Tomis. Alte două semafoare urmează a fi repuse în funcțiune în cursul zilei de mâine.
 
Totodată, a fost remediată avaria privind energia electrică sesizată la Spitalul de Psihiatrie.
 
Echipele Primăriei Constanța lucrează în ture, iar intervențiile în teren continuă până la rezolvarea tuturor sesizătorilor ori situațiilor întâlnite în teren. Constănțenii sunt rugați să manifeste înțelegere față de echipele întâlnite în teren.
 
Constănțenii, agenții economici și asociații de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:
Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055
Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală – 0241/484205, sau pe WhatsApp, la numărul 0799606142
Dispecerat Serviciul Protecţie Civilă, Securitate, Sănătate în Muncă şi Situaţii de Urgenţă - 0737552271.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii