Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:57 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța Atenție, șoferi! De astăzi, un tronson al străzii Ecaterina Varga și-a schimbat regimul de circulație

ro

19 Dec, 2023 13:17 785 Marime text

Sursa foto: Primăria Constanța


 
  • Circulația rutieră a fost reorganizată pe strada Ecaterina Varga, între bulevardul Ferdinand și strada Negru Vodă. De astăzi, circulația autovehiculelor este permisă doar dinspre strada Negru Vodă spre bulevardul Ferdinand, potrivit Primăriei Constanța.
 

„Reorganizarea traficului rutier pe această stradă a fost necesară pentru a facilita accesul autovehiculelor în zonă. Prin implementarea acestui proiect se va asigura fluidizarea traficului rutier iar siguranța pietonilor va crește”, susține primăria.

 
Proiectul de reorganizare a traficului rutier a fost avizat favorabil de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța-Serviciul Rutier și Comisia de Circulație, fiind realizat la cererea locuitorilor din zonă și în urma consultărilor cu aceștia.
 

„În contextul noilor reglementări, rugăm conducătorii auto să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră”, conchide sursa citată.

 Citește și
Hornbach a obținut un document de urbanism nou de la Primăria Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii