Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:52 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța consultă piața pentru estimarea valorii studiilor de fundamentare pentru elaborarea PUZ Poarta 3-Poarta 4

ro

15 Jan, 2021 00:00 1138 Marime text
  • Municipalitatea consultă piața pentru elaborarea studiilor aferente elaborării PUZ Poarta 3 – Poarta 4
  • Ofertele se pot trimite până pe 27 ianuarie a.c.
 
Primăria municipiului Constanța a publicat un anunț de consultare a pieței privind estimarea valorii de achiziție a serviciului de elaborarea studii de fundamentare (piese scrise și desenate) ce vor sta la baza elaborării PUZ Poarta 3 – Poarta 4.
 
Termenul limită pentru transmiterea ofertelor este 27 ianuarie 2021.
 
Obiectivul contractului constă în estimarea valorii de achiziție a serviciului de elaborarea a următoarelor studii de fundamentare (piese scrise și desenate) ce vor sta la baza elaborării PUZ Poarta 3 – Poarta 4, în conformitate cu prevederile Ordinului nr. 233/2016 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 350/2001 privind amenajarea teritoriului şi urbanismul și de elaborare și actualizare a documentațiilor de urbanism emis de Ministerul dezvoltării regionale și administrației publice, cu modificările ulterioare:
  • Studiu topografic - actualizarea suportului topografic;
  • Studiul geotehnic;
  • Studiu istoric – arheologic;
  • Studiu privind echiparea tehnico-edilitară;
  • Studiul de circulație și trafic;
  • Studiu privind rețeaua de spații verzi și dotări de agrement;
  • Studiul privind silueta urbană.
 
Studiile se elaborează în format analog şi digital (piese scrise şi desenate) pe suport topografic și cadastral actualizat, realizat în sistem de proiecţie stereografică 1970, scara 1: 2000.
 
Orice persoană/ organizație interesată are posibilitatea de a transmite oferta de preț în vederea determinării valorii estimate de achiziție a serviciului menționat mai sus pe adresa de e-mail: urbanism@primaria-constanta.ro. Oferta de preț, precum și alte informații, se pot transmite pe adresa de e-mail: urbanism@primaria-constanta.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii