Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:18 24 08 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa caută bancă pentru achiziţionarea unui cont de rezervă necesar derulării contractului cu BERD

ro

04 Sep, 2017 00:00 718 Marime text
Municipalitatea anunţă achiziţia unui produs bancar denumit „cont de rezervă“, necesar pentru îndeplinirea obligaţiilor ce decurg din încheierea contractului de credit dintre Primăria Municipiului Constanţa şi Banca Europeană Pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD).
 
Achiziţia este necesară pentru îndeplinirea obligaţiilor ce decurg din încheierea contractului de credit dintre Primăria Municipiului Constanţa şi Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare. Valoarea estimată a achiziţiei este de 1.440 de lei fără TVA, obiectul acesteia fiind deschiderea şi menţinerea pentru o perioadă de 12 ani a unui cont de rezervă necesar pentru alimentarea şi păstrarea echivalentului serviciului datoriei.

În cadrul procedurii, se solicită oferte ale furnizorilor cu privire la taxele şi comisioanele percepute, nivelul acestora şi, de asemenea, dobânda legală pentru sumele păstrate în contul de rezervă.
 
În conformitate cu secţiunea 4.04 din draftul de contract privind contul de rezervă, „pentru evitarea oricărui dubiu, pe întreaga durată a acestui contract, rata dobânzii aplicabile fondurilor de rezervă nu va fi mai mică de (0,5%) pe an“.
 
Condiţii de participare: orice bancă interesată are posibilitatea de a transmite oferte cu privire la comisioanele percepute pentru deschiderea, alimentarea şi menţinerea în vigoare a contului de rezervă pentru o perioadă de 12 ani, pe de o parte, şi, pe de altă parte, a dobânzii acordate pentru sumele păstrate în contul de rezervă. Atribuirea se va face pe baza criteriului „comisioanele şi dobânda cele mai avantajoase“. Termenul-limită de primire a ofertelor este 11.09.2017, ora 16.00. Propunerile vor fi transmise la sediul municipalităţii.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii