Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:27 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa caută agent economic pentru serviciul de ridicare, transport şi depozitare a vehiculelor fără stăpân

ro

09 Jun, 2017 00:00 2797 Marime text
Primăria anunţă achiziţia serviciului de ridicare, transport şi depozitare a vehiculelor fără stăpân sau abandonate (neînscrise în circulaţie) de pe domeniul public sau privat al municipiului Constanţa. Valoarea estimată a achiziţiei este de 50.400,00 de lei fără TVA. Durata contractului de prestare servicii, potrivit anunţului municipalităţii, este de 12 luni de la data semnării şi înregistrării contractului de către ambele părţi.

Serviciul cuprinde ridicarea, transportul şi depozitarea vehiculelor fără stăpân sau abandonate (neînscrise în circulaţie) de pe domeniul public sau privat al municipiului Constanţa şi se va derula ori de câte ori este necesar. Cerinţele sunt precizate în caietul de sarcini, afişat pe site-ul Primăriei. Criteriul de adjudecare a contractului este preţul cel mai scăzut, cu respectarea prevederilor caietului de sarcini. Primăria aşteaptă oferte din partea agenţilor economici interesaţi până la data de 11.07.2017, pe adresa strada Amzacea nr. 13, Direcţia Poliţia Locală.

Ce condiţii trebuie să îndeplinească firmele interesate

Pentru a putea fi desemnat să presteze serviciul, operatorul trebuie să îndeplinească următoarele cerinţe: să fie autorizat prin licenţă de transport de către Autoritatea Rutieră Română; să poată executa aceasta activitate în condiţii de siguranţă şi calitate, garantând integritatea vehiculelor; să aibă capacitatea profesională necesară şi să îndeplinească condiţiile de probitate; să deţină autospeciale destinate acestei activităţi, în dotarea proprie sau prin închiriere, în baza unui contract valabil pe întreaga perioadă de derulare a serviciului.
 
Autovehiculul destinat activităţii de ridicare şi transport trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: să execute ridicarea autovehiculelor în plan vertical, şi nu prin tractare/târâire; să corespundă din punct de vedere tehnic şi estetic circulaţiei pe drumurile publice; să aibă capacitatea să disloce/ridice vehicule cu o greutate de până Ia cinci tone; să asigure ridicarea vehiculelor din orice loc şi indiferent de poziţionare (neîndeplinirea acestei cerinţe va conduce Ia rezilierea contractului cu prestatorul); să fie prevăzut cu platformă care trebuie să fie destinată şi omologată transportului vehiculelor, dispozitive de siguranţă şi semnalizare; să asigure integritatea/fixarea sigură a vehiculelor în timpul operaţiunilor de ridicare, transport şi depozitare; să fie echipat cu lămpi de lumina galbenă intermitentă; să aibă în dotare indicatoare sau dispozitive pentru semnalizarea lucrului; să aibă inscripţionată, la loc vizibil, denumirea societăţii operatoare şi activitatea pe care o desfăşoară; să asigure ridicarea completă pe platformă a vehiculelor.
 
Personalul care desfăşoară activitatea de ridicare, transport şi depozitare trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: să fie echipat corespunzător, cu îmbrăcăminte distinctă, cu ecuson şi însemne privind operaţiunea şi să aibă în dotare telefoane mobile; să fie pregătit pentru a executa operaţiunile de ridicare şi depozitare a autovehiculelor într-o perioadă de maximum o zi lucrătoare de la emiterea solicitării; să fie dotat cu mijloacele tehnice necesare sigilării autovehiculelor rezistente la intemperii (în acest sens, prestatorul va asigura sigilii şi sfoara din plastic, de preferinţă meşină, cu grosimea mai mare de 1 mm); să execute corect sigilarea autovehiculelor (sigilarea să asigure blocarea tuturor portierelor, a portbagajului, a capotei roţilor).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii