Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:00 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța Asfaltarea bulevardului 1 Decembrie se apropie de final

ro

24 Nov, 2023 08:45 943 Marime text


Sursa foto: Primăria Constanța



 
În această dimineață, a început asfaltarea ultimului tronson al bulevardului 1 Decembrie 1918, respectiv cel cuprins între bulevardul Ferdinand și strada Theodor Burada, potrivit unui comunicat al Primăriei Constanța.
 

„De la primele ore ale dimineții, echipele de lucrători au început așternerea stratului de uzură pe sensul de mers către Gara CFR. Prin urmare, circulația rutieră este restricționată pe acest sector de drum și se desfășoară pe câte o bandă pe sensul de mers către stațiunea Mamaia. Imediat ce această porțiune va fi asfaltată, lucrările se vor muta pe sensul de mers către stațiunea Mamaia, iar circulația rutieră se va muta pe celălalt sens”, se arată în comunicat.

 
În acest context, participanții la trafic sunt rugați să evite acest sector de drum în măsura posibilităților, folosind rute alternative.   
 

„Vă mulțumim pentru înțelegere și vă cerem scuze pentru disconfortul creat. Facem din nou apel la șoferi să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor temporare de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări”, a mai menționat sursa.    

 
Citește și
Au fost introduse noi sensuri unice pe două străzi din zona Dacia (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii