Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:59 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța, anunț important despre un proiect de reamenajare!

ro

10 Feb, 2023 15:28 1256 Marime text


UAT Municipiul Constanţa, titular al proiectului: reamenajarea spațiului public din zona Teatrului Național de Operă și Balet Oleg Danovski, propus a fi amplasat în municipiul Constanța, parc Teatru Oleg Danovski, județul Constanța anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Constanța: nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, transmite Primăria municipiului Constanța.
 
„Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, din municipiul Constanța, str. Unirii, nr.23, județul Constanța, zilnic, între orele 9-13, precum și la următoarea adresă de internet: http://apmct.anpm.ro.
 
Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului“, potrivit Primăriei Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii