Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:08 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța Amenzi aspre pentru cei care aruncă gunoiul în locuri nepermise (FOTO)

ro

10 Nov, 2023 19:35 973 Marime text
Sursă foto: Primăria Constanța
  • Tânărul a fost identificat și sancționat contravențional de polițiștii locali cu suma de 30.000 lei, conform art. 20, alin. 3. În plus, acestuia i-a fost confiscat vehiculul folosit la săvârșirea contravenției, așa cum prevede art. 64, alin. 1 din Ordonanța de Guvern 92/2021.
 

„Unele persoane confundă zonele mărginașe ale Constanței cu un depozit de gunoi. Chiar dacă am anunțat de nenumărate ori că cei care apelează la astfel de practici riscă amenzi usturătoare, unii constănțeni încă nu ne-au crezut și și-au dorit să experimenteze încasarea unei astfel de sancțiuni”, transmite un comunicat din partea Primăriei Constanța.

 
Este cazul unui tânăr care a intrat în viteză pe un teren viran de la marginea orașului, a descărcat rapid câțiva saci cu deșeuri și a pornit în grabă riscând și producerea unui accident rutier. Ce nu a știut el însă este ca municipiul Constanța este monitorizat printr-un sistem de camere de supraveghere.
 
Tânărul a fost identificat și sancționat contravențional de polițiștii locali cu suma de 30.000 lei, conform art. 20, alin. 3. În plus, acestuia i-a fost confiscat vehiculul folosit la săvârșirea contravenției, așa cum prevede art. 64, alin. 1 din Ordonanța de Guvern 92/2021.
 

„Vă reamintim că polițiștii locali monitorizează în permanență întreg municipiul Constanța și manifestă toleranță zero față de persoanele care încalcă prevederile legale.
 
Vă rugăm să înțelegeți că depozitarea ori abandonarea necorespunzătoare a deșeurilor de orice fel poate produce consecințe grave asupra mediului înconjurător.
 
Apreciem spiritul civic de care dau dovadă cetățenii și îi rugăm să ne semnaleze în continuare orice fapte care contravin legislației de mediu la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro”, a încheiat sursa citată.

 
 
Citește și:
Definitiv: Primăria Constanța, obligată la daune morale pentru un copil mușcat de câine!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Danutz 11 Nov, 2023 08:19 Super treaba, Super !! Asa, se va civiliza cetateanul rau, iar Constante va fi exemplu si ptr celelalte orase Mari din tara, inclusive oeste cel teambitatul de "*5 stele" a lui Boc.....E o vorba : Lauda de sine nu miroase bine"....Felicitari Primaria Constante !!! Investiti in supraveghere cu camere video si astfel o SA avem un oras DE BUNE PRACTICI, asa cum ii place lui Boc SA zica de orasul lui...Viva Constante !!! Felicitari Politia Locala Constanta !!!!