Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:15 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța a demarat procedurile de desființare a garajelor de pe aleea Nalbei

ro

10 May, 2021 16:08 2129 Marime text

 
  • Primăria Municipiului Constanța a demarat astăzi procedurile de desființare pe cale administrativă a garajelor de pe aleea Nalbei.

După ce echipele municipalității au dezafectat un garaj, ceilalți proprietari care au fost somați de polițiștii locali să desființeze aceste construcții cu caracter provizoriu și-au luat angajament ferm că se vor conforma în cel mai scurt timp posibil.

În locul garajelor construite fără autorizație de construire sau menținute peste termenul prevăzut în autorizația de construire vor apărea parcări moderne destinate riveranilor, așa cum s-a întâmlat, de altfel, tot pe aleea Nalbei, în zona delimitată de blocurile L107 și L111. 37 de noi locuri de parcare au fost date în folosință prin reamenajarea porțiunii carosabile care a fost eliberată de garaje.

„Primăria Constanța mulțumește tuturor celor care au dat dau dovadă de spirit civic și au înțeles că, pentru binele comunității în care trăim, spațiul public urban trebuie utilizat cât mai eficient.

În continuare, polițiștii locali acționează pentru identificarea tuturor construcțiilor care strică imaginea orașului sau ocupă inutil spații care pot deveni mult mai plăcute și utile pentru locuitorii zonei”, transmite Primăria Constanța.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii