Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:20 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța a cerut efectuarea impactului asupra mediului a unui nou CET

ro

11 Nov, 2022 10:50 1128 Marime text
Electrocentrale ConstanțaUAT MUNICIPIULUI CONSTANŢA reprezentată prin primar Vergil Chițac, cu adresa în municipiul Constanța, B-dul Tomis, nr. 51, județul Constanța, titular al proiectului, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM CONSTANȚA: ESTE NECESARĂ EFECTUAREA EVALUĂRII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul „SURSĂ DE PRODUCȚIE ENERGIE UTILĂ TERMICĂ ȘI ELECTRICĂ PRIN COGENERARE DE ÎNALTĂ EFICIENȚĂ ÎN MUNICIPIUL CONSTANȚA”, propus a fi amplasat în municipiul Constanța, B-dul Aurel Vlaicu, nr. 123, județul Constanța.

1.Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecţia mediului Constanţa, str. Unirii nr. 23, Constanţa, în zilele de luni - joi, între orele 8-16, vineri între orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmct.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecţia mediului.

2.Publicul interesat poate depune propuneri în ceea ce privește conținutul raportului privind impactul asupra mediului, la sediul autorității competente pentru protecţia mediului Constanţa, în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecţia mediului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii