Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:33 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța 38 de noi locuri de parcare au fost amenajate în cartierul Tomis 3 (GALERIE FOTO)

ro

06 Feb, 2024 11:05 969 Marime text
Sursă foto: Primăria Constanța
  • Este vorba despre parcarea situată pe strada Soveja, în zona delimitată de blocurile O1, O2 și O6.
 
Este vorba despre parcarea situată pe strada Soveja, în zona delimitată de blocurile O1, O2 și O6. Prin reamenajarea suprafeței carosabile pe acest teren neamenajat de mai bine de 30 de ani, au fost create 38 de noi locuri de parcare pentru riverani, transmite un comunicat din partea Primăriei Constanța.
 
Echipele Confort Urban au executat lucrări de stabilizare a terenurilor, au fost montate bordurile care delimitează locurile de parcare, zona carosabilă a fost recondiționată prin turnarea a două straturi de asfalt (binder și uzură), iar la final au fost aplicate marcajele rutiere. S-au construit noi trotuare și casete pentru spații verzi iar aleile de acces în scările blocurilor din proximitatea parcării au fost reabilitate.
 
Noi locuri de parcare sunt în curs de amenajare pe aleea Albatrosului din cartierul  CET, pe aleea Universității din cartierul Universitate și pe strada Mircea cel Bătrân, în spatele blocului MV3.
 
Până la sfârșitul anului, Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, va amenaja alte noi parcări în diverse zone ale orașului, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Detalii despre taxa de dezvoltare și promovare a turismului. Iată ce spune Primăria Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii