Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:57 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Cernavodă a atribuit un contract unei companii din Capitală. Despre ce este vorba (DOCUMENTE)

ro

02 Jun, 2023 13:31 2159 Marime text


Primăria Cernavodă a atribuit firmei Sirius Proiectare Studii SRL contractul servicii de elaborare proiect tehnic, detalii de execuție și asistență tehnică Rest de executat.
 
Atribuirea s-a făcut prin cumpărare directă.
 
Costul achiziției este estimat la 206.000 lei.
 
Potrivit caietului de sarcini, obiectivul de investiții este „lucrări de infrastructură la cartier de locuințe zona sere (străzi, trotuare, rețea alimentare cu apă, rețea canalizare menajeră și pluvială, rețele termice, rețea de iluminat public) – continuare lucrări – rest de execuție Faza PT + CS + DDE”.
 
Serviciile de proiectare cuprind: actualizare deviz general rest de executat si Deviz General total; releveu topografic al zonei; Proiect pentru executarea lucrărilor de construire pentru rest de executat și pentru lucrările suplimentare; Proiectul tehnic rest de executat și pentru lucrările suplimentare inclusiv planuri; Asistența tehnică pe perioada execuției lucrărilor.
Documentația va cuprinde lucrări rest de executat pentru următoarele categorii de lucrări: sistematizare verticală; rețele de conducte alimentare cu apă și canalizare; rețele electrice - iluminat exterior și comunicații; terasamente stradă.
Lucrări suplimentare: Terasamentele; Schimbarea cotei conductei de canalizare menajere și a SPA; Refacere strat de beton în jurul stâlpilor de iluminat; Subtraversare nouă în zona bazinului de retenție; Refacerea probelor la rețeaua de conducte.
 
Anunțul a apărut în SEAP la data de 31 mai.
 

Despre Sirius Proiectare Studii SRL

 
Potrivit platformei termene.ro, compania a fost înființată în 9 decembrie 1992, are sediul pe Aleea Parva nr. 10, sectorul 6, București și are ca obiect de activitate „activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea”.
 
Firma are, începând din 1 ianuarie 2023, un punct de lucru temporar pe strada Costișa nr. 24, sectorul 6, București. Pe 31 decembrie 2023 se încheie durata de funcționare al acestuia, arată sursa citată.
 
Asociații Sirius Proiectare Studii SRL sunt: Nicolae Ștefan Mucica, Lucia Irina Mucica și Lya Doina Mucica.
 
Administratorii sunt Gabriela Ciocea și Nicolae Ștefan Mucica.
 
Firma a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri egală cu 4.468.098 de lei, un profit egal cu 450.521 de lei și 17 salariați.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 

 
Citește și:
Administrația din Cernavodă, bani pentru întreținerea fântânilor arteziene
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii