Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:07 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria aşteaptă soluţii tehnice pentru reabilitarea tribunei oficiale din incinta complexului sportiv „Gheorghe Hagi“

ro

08 Oct, 2019 00:00 1446 Marime text
Primăria Constanţa consultă piaţa şi solicită soluţii tehnice incluzând şi oferte de preţ pentru achiziţia lucrărilor de reparaţii interioare şi exterioare la tribuna oficială  din incinta complexului sportiv „Gheorghe Hagi”.
 
Potrivit anunţului, primăria municipiului Constanţa intenţionează  să achiziţioneze lucrările de reparaţii de la tribuna oficială din incinta complexului sportiv de la malul mării. Ofertanţii au posibilitatea vizionării tribunei oficiale din incinta complexului sportiv „Gheorghe Hagi” pentru a face identificarea în teren a lucrărilor şi a măsurătorilor  necesare  ce  se  vor  executa şi pentru a realiza o încadrare corespunzătoare din punctul de vedere al tehnologiei de lucru, în vederea întocmirii corecte a ofertei.
 
Oferta de preţ va fi însoţită de devize pe categorii de lucrări cu respectarea tehnologiei de execuţie aferente fiecărei categorii de lucrări şi va fi însoţită de extrasele de resurse: material, manoperă, utilaj şi  transport.
 
Data limită de transmitere a propunerilor este 15.10.2019 la sediul Primăriei municipiului Constanta, b-dul Tomis nr. 51.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii