Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:48 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria a emis certificatele de urbanism Două școli și o grădiniță din Palazu Mare și Constanța vor avea săli de sport

ro

20 Mar, 2024 12:00 636 Marime text
  • Școala Generală nr. 14 și Grădinița nr. 39 din Palazu Mare, precum și Școala Generală nr. 37 din municipiul Constanța vor avea săli de sport.
  • În acest sens, Muncipalitatea a emis două acte de urbanism.
 
Primăria Constanța a emis, pe data de 19 martie 2024, pentru Club Sportiv Municipal Constanța două certificatre de urbanism care se referă la construicția a unor săli de sport aferente unor unități de învățământ.
 
Certificatul de urbanism nr. 704 constă în „Construire sală de educație fizică școlară aferentă Școlii Generale nr. 14 și Grădiniței nr. 39 din Palazu Mare“.
 
Certificatul de urbanism nr. 702 constă în „Construire sală de educație fizică școlară aferentă Școlii Generale nr. 37 din municipiul Constanța“. Ambele certificate de urbanism sunt valabile 24 de luni.
 
Reamintim că anul trecut, consilerii locali din Constanța au aprobat proiectele care vizează construirea sălilor de educație fizică în două unități de învățământ din Constanța și alte două din Palazu Mare.
 
Astfel, consilierii au votat proiectul hotărâre nr. 175/21.04.2023, care prevede predarea către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin Compania Națională de Investiții a amplasamentului și asigurarea condițiilor în vederea executării obiectivului de investiții „Proiect pilot – Construire sală de educație fizică școlară, la Școala nr. 8 din municipiul Constanța, bulevardul I.C. Brătianu nr. 68.
 
Proiectul de hotărâre nr. 176/21.04.2023, pentru predarea către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin Compania Națională de Investiții a amplasamentului și asigurarea condițiilor în vederea executării obiectivului de investiții „Proiect pilot – Construire sală de sport școlară în Școala Generală nr. 14 și Grădinița nr. 39 din Palazu Mare, strada Dumbrăveni nr. 8. Proiectul de hotărâre nr. 177/21.04.2023, pentru predarea către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin Compania Națională de Investiții a amplasamentului și asigurarea condițiilor în vederea executării obiectivului de investiții „Proiect pilot – Construire sală de educație fizică școlară în Școala nr. 24 din municipiul Constanța, strada Griviței nr.70.
 
Pentru toate aceste proiecte se va supune aprobării și asigurarea finanțării cheltuielilor aferente racordurilor la utilități, dar și asigurarea, în condițiile legii, a suprafețelor de teren necesare pentru depozitarea și organizarea șantierului. Totodata municipalitatea se obligă ca, după predarea amplasamentului și a obiectivului realizat, să mențină destinația acestuia și să asigure mentenanța pe o perioadă de minim 15 ani.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Trei școli din municipiul Constanța au terenuri destinate activităților sportive. Care sunt acestea?


Trei școli și o grădiniță din municipiul Constanța, vor avea săli de educație fizică, în cadrul unui proiect pilot
 
Școala nr.37 din Constanța. Petiție pentru înființarea unei Săli de Sport (documente)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii