Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:31 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria a anulat procedura de selecţie pentru evenimentele Filme în Aer Liber şi Festivalul „Mamaia Copiilor“

ro

17 May, 2018 00:00 2012 Marime text
Primăria Constanţa a anulat procedura de selecţie şi evaluare a ofertelor pentru atribuirea contractelor de finanţare nerambursabilă în vederea organizării şi derulării evenimentelor Filme în Aer Liber şi Festivalul „Mamaia Copiilor“.
 
La procedura de evaluare şi selecţie a ofertelor pentru atribuirea contractului de finanţare nerambursabilă pentru organizarea şi derularea evenimentului Filme în Aer Liber a fost depusă o singură ofertă, de către Asociaţia Culturală Metropolis. Având în vedere prevederile Legii nr. 350/2005, procedura de evaluare şi selecţie a ofertelor pentru atribuirea contractului de finanţare nerambursabilă pentru organizarea şi derularea evenimentului Filme în Aer Liber a fost anulată deoarece s-a prezentat un singur ofertant.
 
Totodată, la procedura de selecţie şi evaluare a ofertelor pentru atribuirea contractului de finanţare nerambursabilă în vederea organizării şi derulării evenimentului Festivalul „Mamaia Copiilor“ au fost depuse oferte de către Asociaţia Culturală Mamaia Copiilor şi Asociaţia Centrul pentru Dezvoltare Durabilă Delta Nova. Având în vedere prevederile Legii nr. 350/2005, procedura de selecţie a ofertelor
pentru atribuirea contractului de finanţare nerambursabilă în vederea organizării şi derulării evenimentului a fost anulată deoarece Asociaţia Centrul pentru Dezvoltare Durabilă Delta Nova nu a îndeplinit condiţiile obligatorii de participare, existând astfel un singur participant. Având în vedere prevederile Legii nr. 350/2005, procedura de selecţie a fost anulată deoarece s-a prezentat un singur ofertant.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii