Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

,,Primar în Tulcea pentru o zi”. Tinerii au ocazia să participe la activitățile unei zile obișnuite de lucru a unui ales local

ro

13 Apr, 2022 21:52 1079 Marime text
Primar în Tulcea, foto: Primăria Tulcea
La nivelul Uniunii Europene, anul 2022 este declarat ,,Anul European al Tineretului”.



La inițiativa Fundației Naționale pentru Tineret, prin intermediul Fundației Județene pentru Tineret Tulcea, se lansează proiectul ,,Primar/ Președinte/ Prefect pentru o zi”.


Prin intermediul acestei inițiative, de Ziua Națională a Tineretului, care se celebrează în data de 2 mai, tinerii dintr-o comunitate au ocazia să participe la activitățile unei zile obișnuite de lucru a unui ales local (Primar, Președinte Consiliul Județean, Prefect).


Autoritățile implicate în această acțiune sunt: Primăria Municipiului Tulcea, Primăria Orașului Isaccea, Consiliul Județean Tulcea, Instituția Prefectului Tulcea.
 

Scopul activității este de a oferi tinerilor posibilitatea de a cunoaște în detaliu activitatea unei autorități publice. În același timp vizăm apropierea autorităților publice de tineri., transmit reprezentanții Primăriei Tulcea. 



Pentru a beneficia de această oportunitate, tinerii vor depune o „candidatură” (încurajând creativitatea și unicitatea candidaturii), în care vor descrie motivația și interesul în a ocupa acest rol, selecția realizându-se de FJT Tulcea împreună cu o persoană delegată din partea instituției publice participante.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii