Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:28 16 08 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prețuiește femeile Campanie online de prevenire a traficului de persoane

ro

08 Mar, 2021 15:46 730 Marime text
  • Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane (A.N.I.T.P.) și Compania Națională Aeroporturi București (C.N.A.B.) lansează astăzi, 8 Martie 2021, campania online de prevenire a traficului de persoane “Prețuiește femeile! Nu tolera exploatarea lor!”.

Campania se derulează în luna Martie și urmărește informarea şi sensibilizarea publicului cu privire la traficul de persoane în scopul exploatării sexuale a femeilor.

Mesajul campaniei se integrează mesajului general al lunii Martie, de prețuire și apreciere a tuturor femeilor, aducând în prim plan femeile exploatate sexual și una dintre cele mai de preț valori - libertatea: “Pentru victimele traficului de persoane libertatea este cel mai de preț dar!”.

Campania încurajează la acțiune civică și atenționează consumatorii de servicii sexuale că aceștia sunt cei pentru care victimele traficului sunt recrutate și abuzate.

Inițiativa celor doi parteneri se circumscrie direcțiilor de acțiune prevăzute în Strategia Națională Împotriva Traficului de Persoane pentru perioada 2018-2022 și se adresează următoarelor grupuri țintă:
  • Adolescente și tinere aflate în situație de risc/vulnerabilitate la traficul de persoane în scopul exploatării sexuale;
  • Potențiali consumatori de servicii sexuale;
  • Publicul larg, utilizator de informaţie online.

Distribuirea postărilor campaniei cu hashtag-ul #prețuieștefemeile va fi un prim act de implicare.
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii