Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:26 28 11 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele României, Klaus Iohannis, în vizită la Unitatea 1 CNE Cernavodă

ro

06 Oct, 2021 16:01 1114 Marime text
  • Presedintele Romaniei va sustine o alocutiune alaturi de reprezentantii Nuclearelectrica si alti inalti demnitari.

Președintele României, Klaus Iohanis se va afla mâine, 7 octombrie 2021, de la ora 12:00, pe amplasamentul CNE Cernavoda unde va vizita Unitatea 1 CNE Cernavoda cu ocazia aniversarii a 25 ani de operare.

„Vom celebra impreuna 25 de ani de operare a Unitatii 1 CNE Cernavoda, rezultatele SN Nuclearelectrica, dar si planurile de viitor, proiectele de investitii, precum si misiunea si viziunea SNN de a oferi Romaniei noi surse de energie curata, fara emisii de CO2, rezilienta si accesibila“ - anunță reprezentanții Nuclearelectrica.


Cu acest prilej, Presedintele Romaniei va sustine o alocutiune alaturi de reprezentantii Nuclearelectrica si alti inalti demnitari. Ulterior, Presedintele va purta discutii cu reprezentantii SN Nuclearelectrica SA despre planurile de dezvoltare de noi capacitati nucleare si rolul energiei nucleare in contextul tranzitiei energetice catre o economie curata.

„Societatea Națională Nuclearelectrica SA, prin centrala nuclearoelectrică de la Cernavodă, este în prezent una dintre cele mai performante centrale din lume, situându-se pe primul loc în lume raportat la factorul de capacitate de la punerea în funcțiune. De peste 25 ani, Nuclearelectrica genereaza energie curata la standarde de excelenta si construieste un viitor durabil pentru generatia de maine“ - au mai precizat reprezintă reprezentanții Nuclearlectrica.

Ti-a placut articolul?

Comentarii