Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:01 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele României. „Dacă profesorii vor fi verificați primii de ANAF, am întrebări” (VIDEO)

ro

05 Jul, 2022 20:29 1265 Marime text
Klaus Iohannis, foto: Administrația Prezidențială

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, 5 iulie, că cine realizează un venit trebuie să plătească un impozit, întrebat cum comentează anunţul ANAF de a-i verifica pe profesorii care dau meditaţii acasă.

El a spus însă că, dacă profesorii sunt prima categorie care trebuie verificată, are „oarece întrebări".
 

„Eu cred că cine realizează un venit trebuie să plătească un impozit şi ANAF are treabă cu colectarea impozitelor şi cu verificarea.

Dacă chiar profesorii sunt prima categorie care trebuie verificată, am oarece întrebări în această speţă, însă nu se pot accepta excepţii. Cine face venit trebuie să plătească un impozit corespunzător. 

Dacă ANAF va verifica categoriile unde se realizează evaziune pe scară un pic mai largă, atunci colectarea poate să devină mai eficientă", a răspuns Klaus Iohannis, într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul Cotroceni.


Întrebat dacă mai are foşti colegi care dau meditaţii, şeful statului a afirmat: „Eu cred că mai există profesori care fac meditaţii şi cred că plătesc impozit".

Pe de altă parte, preşedintele Klaus Iohannis a vorbit despre proiectul „România educată", despre care a spus că este în pregătire şi în desfăşurare. El a precizat şi că setul de legi pentru acest proiect va fi aprobat în acest an.



video: YouTube/ Administrația Prezidențială


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii