Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:40 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele Klaus Johannis răspunde la întrebarea ZIUA de Constanța - Sunt sigure spitalele din România?

ro

07 Oct, 2021 13:57 2344 Marime text
  • Declarații în cadrul conferinței de presă susțintă cu ocazia a 25 de ani de operare a Unității 1 CNE Cernavodă, județul Constanța.
Președintele României, Klaus Iohannis a făcut precizări, astăzi, pentru ZIUA de Constanța, despre siguranța spitalelor din România.

„Sunt medici foarte buni, personal medical foarte bun și ei au toată admirația și considerația mea, dar din cauza crizei sanitare care pune o presiune nemaintâlnită pe întregul sistem de sănătate, în spitalele din România, din păcate, am avut accidente, dar aceste accidente, în unele situații, sigur ar fi putut fi evitate dacă anumite măsuri s-ar fi respectat.

Este aboslut regretabil și ultima catastrofă pe care am avut-o la Constanța arată că, pe de-o parte medicii stau 24/24 ca să îngrijească bolnavii și, pe de altă parte, dintr-un accident se pot întâmpla astfel de catastrofe.

De aici să nu tragem concluziile greșite - spitatele din România, așa cum sunt ele, funcționează cu un personal dedicat, care lucrează nu doar pentru a protekja pacienții, ci și pentru a-i face bine”, a declarat președintele României, Klaus Iohannis.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii