Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:07 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele Iohannis „Nu există cuvinte care să descrie distrugerile îngrozitoare pe care le-am văzut astăzi la Irpin“ (GALERIE FOTO)

ro

16 Jun, 2022 14:17 1205 Marime text
Președintele Klaus Iohannis în vizită în Ucraina. Foto: facebook/Klaus IohannisPreședintele României, Klaus Iohannis efectuează o vizită în Ucraina, alături de Președintele Republicii Franceze, Emmanuel Macron, Cancelarul Republicii Federale Germania, Olaf Scholz, și Președintele Consiliului de Miniștri ai Republicii Italiene, Mario Draghi. 

Mă aflu astăzi la Kiev, alături de Președintele francez Emmanuel Macron, Cancelarul german Olaf Scholz și Prim-ministrul italian Mario Draghi, pentru a ne arăta sprijinul puternic și solidaritatea deplină față de Președintele Zelenski și de poporul ucrainean. Această agresiune ilegală, nejustificată și neprovocată din partea Rusiei trebuie să înceteze!“ - a transmis președintele Klaus Iohannis printr-o postare pe Facebook. 


În timpul vizitei oficialii au avut ocazia să vadă cum arată orașul Irpin, grav afectat de război. 

„Nu există cuvinte care să descrie tragedia umană inimaginabilă și distrugerile îngrozitoare pe care le-am văzut astăzi la Irpin. Reiterez cu tărie apelul meu ca toți cei responsabili pentru aceste crime să fie trași la răspundere de justiția internațională, proces pe care România îl susține necondiționat“- a mai precizat Klaus Iohannis.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii