Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:45 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele Comisiei de Buget- Finanțe din Camera Deputaților, Bogdan Huțucă (PNL) „Avem un buget care alocă 7% din PIB pentru investiții!"

ro

20 Dec, 2023 16:45 755 Marime text
Foto: Bogdan HuțucăDeputatul Bogdan Huţucă, președintele PNL Constanța a transmis astăzi că Proiectul Legii bugetului de stat pentru 2024 și anexele acestuia au fost aprobate de comisiile pentru buget-finanțe din Senat și din Camera Deputaților. 

De asemenea, deputatul care este președintele Comisiei de Buget- Finanțe din Camera Deputaților a precizat că bugetul care alocă 7% din PIB pentru investiții.

„Proiectul Legii bugetului de stat pentru 2024 și anexele acestuia au fost aprobate de comisiile pentru buget-finanțe din Senat și din Camera Deputaților. 

În cele două zile de dezbateri am condus ședința comisiilor reunite alături de colegul meu, Nicolae Neagu. Le mulțumesc tuturor parlamentarilor, staff-ului parlamentar și jurnaliștilor pentru implicare, seriozitate și rigoare. 

Dincolo de dezbaterile mai aprinse și de opiniile divergente dintre putere și opoziție, important este că avem un buget care alocă 7% din PIB pentru investiții. Ne dorim cu toții ca la finalul fiecărui an să vedem noi investiții în sănătate, educație, infrastructură. 

Uneori cu pași mai mari, uneori cu pași mai mici, România merge mai departe, dusă în primul rând de românii harnici, patrioți și serioși.“ - a precizat deputatul Bogdan Huțucă. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii