Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:05 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele Colegiului Nautic Român și-a dizolvat una dintre firme

ro

02 Feb, 2022 00:00 2990 Marime text
  • Asociații au decis dizolvarea Naval Technology Centre SRL, aceștia arătând în documentul oficial, totodată, că „societatea nu înregistrează datorii la bugetul consolidat al statului și nu deține active în patrimoniu“.
  • Decizia a fost luată de către Stelian Cojocaru, președintele Colegiului Nautic Român, Iulian Tudorică și Adrian Găureanu, cei trei asociați ai firmei.
Firma Naval Technology Centre a intrat în dizolvare!
 
Decizia a fost luată de către Stelian Cojocaru, președintele Colegiului Nautic Român, Iulian Tudorică și Adrian Găureanu, cei trei asociați ai firmei, fiind publicată în Monitorul Oficial al României din data de 25 ianuarie 2022.
 
Se arată în datele oficiale că cei trei asociați au decis dizolvarea Naval Technology Centre SRL, aceștia arătând în documentul oficial, totodată, că „societatea nu înregistrează datorii la bugetul consolidat al statului și nu deține active în patrimoniu“.
 
Naval Technology Centre, în cifre
 
Potrivit datelor oficiale, firma fusese înființată în 2016 și are sediul social în București, Prelungirea Ghencea nr.318E.
 
Platforma Confidas.ro, consultată la data de 1 februarie 2022, arată că societatea se ocupă de „activități de servicii suport pentru învățământ“, iar acțiunile sunt împărțite între Stelian Cojocaru (40%), Adrian Găureanu (40%) și Iulian Tudorică (20%), administratorul fiind Adrian Găureanu.
 
Numele lui Stelian Cojocaru figurează, potrivit sursei citate, și în Aries Crewing Shipping SRL (radiată) și în Gimet Europe SRL (în funcțiune).
 
În 2018, Naval Technology Centre a avut 0 angajați, pierderi de 14.477 de lei, iar cifra de afaceri a fost 71.746 de lei.
 
În 2019, au fost 0 angajați, profitul a fost 1.930 de lei, iar cifra de afaceri a fost 0.
 
În 2020, au fost 0 angajați, pierderile au fost 63.277 de lei, iar cifra de afaceri a fost 0.
 
Într-o postare de pe o platformă de socializare, pe pagina Education in Romania, datând din 10 ianuarie 2015 și adresată celor ce își doreau o profesie în domeniul maritim, se arăta că în fiecare sâmbătă avea loc seminarul U-Learn, „sponsorizat de Naval Technology Centre din cadrul Colegiului Nautic Roman“.
 
Amintim, Stelian Cojocaru, cofondator al Colegiului Nautic Român, a fost consilier la cabinetul lui Valentin Preda, în perioada în care acesta a fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor.
 
Colegiul Nautic Român a fost înființat în anul 2010.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și
Cum poţi deveni ofiţer de marină în doi ani
Colegiul Nautic Român are o filială la Constanţa (galerie foto)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii