Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preotul Daniel Balaș, pledoarie pentru femei. Experiența unui bărbat care a făcut schimb de atribuții cu soția "Ești eroina familiei" (VIDEO)

ro

10 Apr, 2022 18:51 13752 Marime text
Preotul Daniel Balaș Foto captură video Facebook/ Daniel Balaș
Preotul Daniel Balaș relatează pe pagina sa de pe Facebook discuția pe care a avut-o cu un necunoscut într-o benzinărie.

Acesta i s-a adresat preotului, mărturisindu-i că îi urmărește postările și cum a ajuns să-i împărtășească unele opinii în urma unei experiențe personale.

Bărbatul i-a explicat lui Daniel Balaș situația din familia sa. În timp ce el muncește, soția stă acasă și se ocupă de copii. 

Cu un timp în urmă, acesta era uneori nemulțumit că nu găsește de fiecare dată ordine în casă sau mâncare și îi reproșa femeii că deși nu lucrează, nu reușește să facă mare lucru toată ziua.


Bărbatul trăia cu senzația că aceasta petrece timp în fața televizorului și doarme cu cei mici la prânz.


Situația s-a schimbat în ziua în care în fața unor reproșuri, femeia i-a propus să facă schimb de atribuții pentru o zi, să meargă ea la serviciu în locul lui, iar el să rămână acasă cu cei mici.




După ce a obținut acordul șefului, bărbatul a acceptat bucuros schimbul care părea avantajos.

La finalul zilei s-a declarat epuizat de ziua petrecută cu copiii, a constatat dezordinea cumplită din casă și a ales să comande mâncare, în loc să gătească. Este motivul pentru care a declarat-o eroină, după cum i-a mărturisit preotului Daniel Balaș.

Sursa Facebook/ Daniel Balaș
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii