Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:47 04 12 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premierul Viorica Dăncilă a făcut anunțul! Mâine va fi semnat contractul pentru reabilitarea Cazinoului din Constanța

ro

28 Oct, 2019 12:21 1837 Marime text

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat în debutul ședinței de Guvern din data de 28 octombrie 2019 că mâine, marți, 29 octombrie, contractul pentru reabilitarea Cazinoului din Constanța ar urma să fie semnat. Vicepremierul Daniel Suciu ar trebui să ajungă, astfel, la Constanța, pentru a se asigura de acest aspect.

”După zeci de ani de așteptare, mâine, unul dintre simbolurile României – Cazinoul din Constanța – va avea garanția că va fi refăcut. Guvernul nostru a reușit, în ciuda multor contestații, să pregătească în detaliu proiectul, astfel încât să ne asigurăm că acest obiectiv simbol va fi reabilitat. În această noapte, la ora 12.00, expiră și ultimul pas procedural pentru atribuirea contractului de reabilitare. Domnule vicepremier Suciu, ați arătat cum trebuie să acționeze un ministru implicat. Vă rog ca mâine să fiți la Constanța și să vă asigurați că acest contract va fi semnat!”, a declarat Viorica Dăncilă, în cadrul ședinței de Guvern din data de 28 octombrie 2019.

Surse apropiate licitației au precizat pentru ZIUA de Constanța că mâine, la ora 13:00, va fi semnat contractul.

Amintim că la data de 17.10.2019, autoritatea contractantă Compania Națională de Investiții SA a desemnat câștigător pe Aedificia Carpați S.A. la procedura de Licitație deschisă "Proiectare, execuție și asistență tehnică pentru obiectivul de investiții „Consolidare și restaurare Cazino Constanța (clădire S+P+1E+M, pod parțial și rampă de acces către subsol) și lucrări exterioare (reabilitarea platformă terasă, rețele utilități, zid de apărare și balustradă)'' situat în bd.Elisabeta nr.4, municipiul Constanța, judetul Constanța", avand codul de identificare CN1011468.

Ti-a placut articolul?

Comentarii