Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:44 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premierul României, Marcel Ciolacu „România se alătură comunităţii internaţionale pentru a sprijini eforturile Israelului de a elibera ostaticii răpiţi de Hamas”

ro

14 Dec, 2023 19:51 834 Marime text
  • România se alătură comunităţii internaţionale pentru a sprijini eforturile Israelului de a elibera ostaticii răpiţi de Hamas, a transmis prim-ministrul Marcel Ciolacu după întâlnirea pe care a avut-o, joi, la Palatul Victoria, cu ministrul de Interne al Israelului, Moshe Arbel, şi membri ai familiilor unor cetăţeni israelieni de origine română care au fost ostatici în Fâşia Gaza.
     
România se alătură comunităţii internaţionale pentru a sprijini eforturile Israelului de a elibera ostaticii răpiţi de Hamas, a transmis prim-ministrul Marcel Ciolacu după întâlnirea pe care a avut-o, joi, la Palatul Victoria, cu ministrul de Interne al Israelului, Moshe Arbel, şi membri ai familiilor unor cetăţeni israelieni de origine română care au fost ostatici în Fâşia Gaza, conform Agerpres.

„România se alătură comunităţii internaţionale pentru a sprijini eforturile Israelului de a elibera ostaticii răpiţi de Hamas.Compasiunea noastră deplină pentru familiile ostaticilor”, a transmis premierul într-o postare pe pagina de X (ex Twitter) a Guvernului.


În acelaşi context, şeful Executivului a reiterat că „dezescaladarea este o soluţie viabilă pentru restabilirea securităţii în regiune”.


Citește și:
Guvern: Premierul Ciolacu și Sorin Grindeanu, vor verifica mâine, 15 decembrie, stadiul lucrărilor la Autostrada Transilvania - secțiunea Chețani-Câmpia Turzii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii